Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Wafer

510 Lekë / Copë

460 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.