Maretti Bruschette Tomato,olives & oregano,buke e thekur me shije domate,ulliri dhe rigon 70 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Maretti Bruschette Tomato,olives & oregano,buke e thekur me shije domate,ulliri dhe rigon 70 gr.