Amadori Evvival Wurstel Italiano me djathë 150 gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

80 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Amadori Evvival Wurstel Italiano Sir, produkt me bazë mishi gjeli deti dhe pulë me djathë 150 gr