Natyral, djath kaçkavall i grirë.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

115 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Natyral, djath kaçkavall i grirë. Prodhuar me qumësht lope të pasterizuar.