Lindt, çokollatë 300 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

699 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lindt, çokollatë me qumësht dhe lajthi 300 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.