Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

55 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.