Sidnej,sallate e perzier 550 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

120 Lekë / cope

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sidnej,sallate e perzier 550 gr.