Krik Krak Rrush i thate me kg.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

375 Lekë / 500 gr

300 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Krik Krak Rrush i thate.

Nga 750/kg

Vetem 600/kg