Pepsi Coctail Paketim festiv 5+1,

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

600 Lekë / Copë

500 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Pepsi Coctail Paketim festiv 5+1.

(6x1.25 L)

Me shume feste ,me shume pepsi.