Kase Cabanossi me djathe 250 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

450 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kase Cabanossi me djathe 250 gr.Perberesit : Mish derri,djathe 27%, kripe,ereza,glukoze,preparat antioksidues : E301,lende konzervuese : E250,mbeshtjellese e ngenshme,e bere me 125 gr mish derri per 100 gr te produktit te perfunduar.