Sidnej,ullinj te mbushur ne vaj ulliri (amfor) 550 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

250 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Sidnej,ullinj te mbushur ne vaj ulliri (amfor) 550 gr.