Duel Lilac Blossom,detergjent pluhur 500 gr.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Pluhur për lavatriçe

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duel Lilac Blossom,detergjent pluhur 500 gr.Detergjent Universal per larje me lavatrice dhe me dore,pastron ne persosmeri rrobat edhe ne temperatura te uleta.Heq me efikasitet njollat dhe zbardh rrobat.Parandalon ndertimin e smercit ne elementet ngrohes te lavatrices.KUJDES : TE MOS PERDORET PER LARJEN E RROBAVE TE LESHTA DHE TE MENDAFSHTA.


Produkti nuk është më në stok.