Patas Rolls Acili,patatina me spec djeges 177 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Patas Rolls Acili,patatina me spec djeges 177 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.