Afroso Block Citrus 3 x 40 gr.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

210 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Afroso Block Citrus 3 x 40 gr.Perban perberes aktive dhe formule te perqendruar qe freskon vazhdimisht banjon.Nepermjet shkumes se trashe pastron tasin e VC-se dhe parandalon krijimin e smercit.uke pastruar tasin e VC-se ajo heq papastertine qe prodhon mikrobe.Veprimi i saj zgjat 6-8 jave.Pako ekonomike 3 copeshe.

Instruksione per perdorim :Vendoseni Afroso Block mbi buzet e aneve te VC-se.Zevendesojeni me rimbushesin sic tregohet ne figure kur produkti eshte plotesisht i zbazet.