Harpic Active Fresh Freski Deti 2 x 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

310 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Harpic Active Fresh Freski Deti 2 x 750 ml.Dizefekton,lufton bakteret.Largon kriperat e tualetit.Perdorimi: Coni kapakun e tualetit dhe vendosni gryken e shishes poshte buzes se tualetit.Sperkatni ne menyre cilindrike perreth tualetit.Per rezultate me te mira lereni produktin te veproje per rreth 60 min dhe me pas perdorni furcen dhe me pas shtypni rezervuarin e ujit.