Magnum mini double,akullore mini me cokollate,manaferre dhe karamel 6 x 50 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

540 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Magnum mini double,akullore mini me cokollate,manaferre dhe karamel 6 x 50 gr.

300 gr.