Philadelphia Yoghurt,djathe i shkrire me kos 175 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

260 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Philadelphia Yoghurt,djathe i shkrire me kos 175 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.