Rreth Nesh

Spar Liqeni ёshtё supermarketi i parё ne Shqiperi,qe pervecse supermarket normal, ofron edhe sherbimin e shitjeve online. Pjese e rrjetit Spar Albania, nje rrjet nderkombetar i krijuar ne 1932 ne hollande, i cili nga 2016 eshte prezent edhe ne Shqiperi.Ne total ky rrjet ka me shume se 13700 supermarkete ne 44 vende te botes, kryesisht perendimore.Ne Shqiperi aktualisht ka disa ipermarkete si ne TEG dhe QTU, dhe nje rrjet me me shume se 18 supermarkete, por rrjeti do te rritet shume shpejt me pika te reja shitje.

Shkarko app per android : https://play.google.com/store/apps/details?id=ipazar.com.al.ipazar&hl=it

Shёrbimi online ofrohet jo vetem ne Tirane, por edhe nё te gjithё Shqipёrinё, nё pjesёn tjetёr tё vendit nё 24 orё(pёrvec rasteve me mot tё veshtirё dhe bllokime rrugore).Porositё dorёzohen nё adresёn e saktё tё kёrkuar nga porositёsi.Pёr pjesёn tjetёr te vendit pagesa pranohet vetёm parapagim, me paypal ose me karte krediti, dhe vlera e dёrgesёs duhet tё jetё mbi 5000 lekё tё reja,pёrjashtohen produktet e ngrira dhe te fresketa,dmth duhen vetem produkte te paketuara, konserva, paketime te ndryshme ushqimesh, detergjente, produkte igjene etj.Kostoja pёr dёrgesёn eshte ne ngarkim te marresit, mesatarisht eshte 10% e vleres se produkteve.

Shёrbimi online pёr supermarkete ofrohet tashmё nё shumё qytete tё mёdha te Europёs e botёs, si rezultat i pёrhapjes sё gjerё sё internetit kudo dhe pёrfitimit tё vёrtetё qё sjell kjo teknologji nё pёrmirёsimin e jetёs sё individit dhe shoqёrisё, duke pёrdorur sa mё mirё faktorin kohё. Koha ёshtё njёsia dhe faktori mё i rёndёsishem dhe i cmuar nё jetёn njerёzore.

Shёrbimi ynё ka pёr qёllim maksimalizimin e kohёs sё klientit tonё kudo qё ndodhet nё qytetin e Tiranёs!

Por, jo vetёm pёrfitim nё kohё, Spar Liqeni, ofron njё gamё tё gjerё produktesh cilёsore italiane,gjermane, austriake etj, si edhe vendase me cmime tepёr tё arsyeshme, staf profesional dhe korrektёsi.Promovim dhe oferta tё favorshme pёr tё gjitha kategoritё e konsumit.

Funksionimi ёshtё shumё i thjeshtё, njёsoj si njё supermarket fizik, sepse realisht Spar Liqeni nuk ёshtё njё supermarket vetёm online por edhe fizik, me vendodhje nё Tiranё,

Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.

Bёj porosinё online, mbush shportёn virtuale dhe konfermoje e brenda njё ore i keni produktet e zgjedhura nё shtёpi.

Blerja online mund tё bёhet me kompjuter, me smartphone ose duke na telefonuar nё numrat tanё tё shёrbimit e njё operator i yni nё kohё reale do t’ju ndihmojё pёr tё kryer pazarin tuaj.