Kushtet e Blerjes

Funksionimi i supermarketit online dhe kushtet e blerjes janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.

Pra nё supermarketin tonё online funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndarё nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike.Nё fund duhet regjistrimi (Gjatë rregjistrimit duhet të konfermoni emailin , duke ndjekur linkun që ju vin në email për konfermimin e adreses) bashkё me adresёn qё ruhen pёr cdo klient, nё mёnyrё qё herёt e tjera tё humbet mё pak kohё me konfirmimin e adresёs.Pagesa bёhet kesh nё dorёzim(ose pёr ata qё dёshirojnё edhe me kartё krediti ose paypal), me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, operatori pёrgjegjёs do tё kalojё nё raftet fizike tё supermarketit dhe do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i kalojё nё arkё dhe do tё pёrgatisё qeset , njёsoj sikur ta bёnit ju duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do tё sjellё menjёherё produktet tek ju, duke kryer dhe verifikimin pёrfundimtar tё adresёs dhe shportёs suaj me produktet e kёrkuara.

Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni duke ngritur qeset me produktet apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr nёna me fёmijё, apo ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.

Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Tiranё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta .

Nga nentori 2016 eshte disponibel app-i per android , qe mund te skarikohet duke kerkuar "spar liqeni" ne play store.Ky app eshte shume i thjeshte ne perdorim, mund te perdorni loginin qe keni nga webi, ose nqs nuk keni mund te rregjistroheni, ne te dyja rastet duhet te vendosni emailin dhe numrin e telefonit, dhe ju vjen nje kod aktivimi, kodi ju vjen me sms dhe mail njekohesisht, per rastet kur nuk vin me sms.Pasi vendosni kodin aplikacioni eshte aktiv, dhe mund te beni porosi.

Nr e kontaktit per informacion dhe konfermim porosie jane:

069 92 92 229

069 92 92 299

Spar Liqeni zotёron produkte tё cilёsisё sё lartё , kryesisht italianё,gjermane dhe austriake, por pa lёnё mёnjanё produktet mё tё mira vendase dhe sigurisht me cmimet mё tё mira nё treg.

Tek Spar Liqeni do tё gjeni gjithmonё produktet qё kёrkoni dhe blini zakonisht edhe nё supermarkete tё tjerё, me cmim mё tё mirё dhe sigurisht shёrbimi i dorёzimit ёshtё gratis*.

* Duke konsideruar kёrkesёn e lartё,shёrbimi ёshtё i ndarё ne tre zona mbulimi, nё zonёn e parё qё ndodhet mё pranё supermarketit, dorёzimi falas ёshtё mbi 2000 lekё te reja, nё zonёn e dytё me mbulim mё tё madh, dorёzimi falas ёshtё mbi 3000 lekё te reja, dhe ne zonёn e tretё dorёzimi falas ёshtё mbi 4000 lekё te reja.Nё rastet e tjera aplikohet nje tarifё 300 lekё pёr dorёzimin.Kjo ёshtё harta me tre zonat:

https://www.google.com/maps/d/viewer?usp=sharing&mid=zG7RGxT2Xq6A.k_8tG02jLof8