Kontakt

Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.

ORARI pёr dorёzime 9:30-21:30 cdo ditё jave dhe te shtunen.

Te dielen nuk kryhen dorezime, porosite e bera te dielen mund te dorezohen vetem te henen.

Gjithashtu porositё qё bёhen pas orarit tё mbylljes, dorёzohen tё nesёrmen nё mёngjes sipas orarit tё kёrkuar nga klienti

shkarko app android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ipazar.com.al.ipazar&hl=it

tel:

069 92 92 229 (POROSI ME TELEFON DHE INFO)

Email : sparliqeni@gmail.com