Kushtet e Përdorimit

Aktualisht përdorimi është i lirë për të gjithë, mjafton te rregjistroheni një here në fillim, ose pasi të bëni pazarin. Gjatë rregjistrimit duhet të konfermoni emailin , duke ndjekur linkun që ju vin në email për konfermimin e adreses.

Ketu gjeni dhe nje video me shpjegimin si te beni pazarin:

https://www.youtube.com/watch?v=32MNVXHWnA0&feature=youtu.be